Toggle Nav

VELUX Rolgordijn goedkoop?

VELUX Rolgordijn goedkoopEen VELUX rolgordijn goedkoop? Kies dan voor het RFL rolgordijn. Handbediend en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar, is een goedkoop rolgordijn altijd de beste optie? Wist u dat er bijvoorbeeld verduisterende en elektrisch bedienbare rolgordijnen zijn? Daarmee profiteert u van meer woonfomfort en bedieningsgemak! Rolgordijnen combineren met zonwering? Profiteer van 10% extra korting. Maak uw keuze!

Direct naar:

10% extra korting rolgordijn met zonwering 

Goedkoop VELUX rolgordijn

Alle rolgordijnen

Originele VELUX rolgordijnen

VELUX rolgordijnen worden ook gemaakt door anderen. Wat is het verschil? Allereerst zijn VELUX rolgordijnen ontworpen en gemaakt door VELUX zelf. Zo bent u er zeker van dat de rolgordijnen passen op uw raam. Itzala gordijnen hebben bijvoorbeeld als beperking dat er geen bedieningsstang beschikbaar is. Bestel dan zeker originele VELUX raamdecoratie. Ook de keuze als het gaat om kleuren en designs is beperkt. Kies daarom voor originele VELUX® rolgordijnen. Soms lijkt een ander merk goedkoper maar als u het afweegt tegen bedieningsgemak en comfort is de goedkopere raamdecoratie niet altijd de beste. 

Accessoires voor rolgordijnen kunt u meteen meebestellen. Is uw dakraam buiten handbereik is geplaatst? Bestel ook de bedieningsstang ZCT 200K

Rolgordijnen goedkoper dan €100

Zoekt u een rolgordijn onder de 100 euro? Bekijk dan eens het RFL rolgordijn. Dit is een van de goedkoopste rolgordijnen van VELUX. 

Levering en bezorgen

Wij hebben een aantal kleuren en maten op voorraad.
Voor een andere kleur geldt dat we deze kunnen bestellen (De levertijd wordt getoond tijdens het bestellen.)
Wij bezorgen bij je thuis. Dat doen we met eigen vrachtwagens, of soms per pakketdienst. 

Anderen bekeken ook: VELUX Raamdecoratie 

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie