Toggle Nav

VELUX kopen?

VELUX kopenOriginele producten van VELUX kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij helpen u met wat u zoekt. Als VELUX Verkooppunt kunt u bij ons alles van VELUX kopen: Dakramen in alle afmetingen, soorten (elektrisch of handmatig). Toebehoren zoals rolluiken, horren en raamdecoratie en onderdelen. Bekijk de prijzen en bestel direct!


Koop uw: Dakraam | Dakkapel | Gootstukken Rolluik | Hor | Raamdecoratie | Onderdelen


Dakramen

Een dakraam van goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Voor onbenoemde ruimten is het VELUX Velta zolderraam een goedkope oplossing. Een goedkoop tuimelvenster is het VELUX 3050 blank afgelakte tuimelvenster.  Wilt u meer wooncomfort en luxe? VELUX Integra dakramen zijn elektrisch bedienbaar, ook met afstandsbediening.  De bruto adviesprijs van een elektrisch dakvenster varieert van €778,- tot €1.602,- **

Prijzen VELUX vergelijken

De prijs van een dakraam is 1. Maar, bent u tevreden als het raam eenmaal is gemonteerd? Daaom is het goed om te kijken wat uw woonwensen zijn, welke eisen u stelt aan comfort, bediening en isolatie. Wij leveren alle modellen Velux dakvensters. U kunt bij ons de prijzen direct bekijken en vergelijken. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bruto advies prijs Velux 2018 prijzen inclusief btw en vanaf:

Tuimelvenster GGL / GGUUitzettuimelvenster GPL / GPU
BlankWitKunststofWit
elektrisch
Kunststof
elektrisch
WitKunststof
€292,- €309,- €368,- €778,- €840,- €482,- €581,-

* Bron: Bruto Velux prijslijst 2018, GGL tuimelvenster GGL/GGU CK02, GPL/GPU CK04

Anderen bekeken ook: VELUX Dealer | VELUX Prijslijst

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie