Toggle Nav

VELUX dealer

VELUX DealerZoekt u een VELUX dealer? Bij DakraamProfi bent u aan het goede adres! Wij leveren alle producten van VELUX. Uit voorraad en op bestelling. Wij bezorgen door heel Nederland. Gratis bezorgen is mogelijk vanaf €250!

Contact opnemen

Telefoon 088 597 0000 

Of mail ons via het contactformulier.

VELUX verkooppunt

DakraamProfi is gevestigd in Gouda (Zuid Holland) en zijn VELUX verkoopunt. Velux dakramen zijn van hoge kwaliteit. Een nieuw dakraam plaatsen of er een vervangen is een klus die veel doe-het-zelvers zelf doen. Wij geven u graag advies zodat u de juiste materialen koopt.

Wij verkopen alle VELUX producten zoals:

  • Dakvensters zoals tuimelvensters, uitzettuimelvensters.
    Ook speciale vensters zoals dakterrasvensters, balkonvensters en rookafvoer systemen.
  • Montage benodigdheden zoals Gootstukken, waterkerend manchet, Isolatieframes, dampremmende folie en interieurafwerking.
  • Rolluiken zowel hand als elektrisch bediend. Ideaall om mee te verduisteren, warmte buiten te houden en voor betere isolatie.
  • Zonwering (buitenzonwering)
  • Raamdecoratie in alle soortenen maten. Verduisterende rolgordijnen (DKL), lichtdoorlatende rolgordijnen en plissés.
Alle prijzen zijn direct te bekjken en zijn inclusief btw. Kunt u zelf uw keuze maken? Kijk dan eens rond in onze webshop. Producten die wij op voorraad hebben kunnen binnen twee werkdagen worden bezorgd. Wilt u graag advies dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als VELUX dealer kunnen wij veel vragen direct beantwoorden of voor u bij VELUX om advies vragen. 

* Neem voor levering op de Waddeneilanden even contact met ons op.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie