Toggle Nav

VELUX Dakramen

VELUX DakramenVELUX dakramen zijn een perfecte oplossing voor meer daglicht en ventillatie. Er zijn verschillende soorten en afmetingen te koop. Maar uw keuze! Meer informatie.

Dakraam tuimelvenster

Tuimel dakraam

Meer daglicht, ventilatie en ruimtebesparend.
Scharniert in het midden.

Vanaf € 355

Dakraam uitzettuimelvenster

Uitzettuimel dakraam

Onbelemmerd uitzicht bij geopend dakraam.
Scharniert aan bovenzijde.

Vanaf € 641

VELUX Dakkapel

Dakkapel

3x Meer daglicht dan bij een traditionele dakkapel!
Compleet montagepakket.

Vanaf € 1.151

Balkonvenster

Balkonvenster

Uitzicht van vloer tot plafond. Veel daglicht en frisse lucht.

Vanaf € 2.714

Dakterras vensters

Dakterras

Creëer een volwaardig inpandig dakterras.

Vanaf € 5.400

Welke afmeting zoekt u?

Hoogte  Breedte
mm 550 660 780 942 1140 1340
550       PK25    
698 CK01       SK01  
779 CK02          
978 CK04 FK04 MK04 PK04   UK04
1178 CK06 FK06 MK06 PK06 SK06 UK06
1398   FK08 MK08 PK08 SK08 UK08
1600     MK10 PK10 SK10 UK10
1800     MK12      

 

VELUX dakraam: voor ieder dak een oplossing!

Dakramen zijn perfecte oplossing om te zorgen voor meer daglicht en frisse lucht. Zoekt u een uitstekende kwaliteit? Dan zijn VELUX dakramen de beste keuze. Een VELUX dakraam is tevens eenvoudig met de hand te bedienen. Wil je nog meer comfort of zit je venster op een moeilijk te bereiken plaats? De VELUX INTEGRA® elektrische dakramen zijn de ideale oplossing. Bediening door middel van afstandsbediening. Kies je voor een venster met regensensor dan kun je het raam zelfs automatisch laten sluiten als het gaat regenen. Dat is wel zo prettig in een land als Nederland :)

Wat is het meest gebruikte dakraam? Dat is zonder meer een tuimelvenster. Tuimelvensters van VELUX zijn de bekendste zolderramen van Nederland! Op een zolderkamer wil je graag zoveel mogelijk ruimte benutten. Een tuimelvenster van VELUX kun je zelf openen als er meubels onder staan. Dit komt door de bedieningshandgreep die aan de bovenkant van het raam is geplaatst. Wat is het voordeel? Je kunt het dakraam lager plaatsen omdat het vanaf bovenzijde wordt geopend en gesloten. Een lager geplaatst raam zorgt voor meer uitzicht!

6 Voordelen van velux dakramen

  • Meer daglicht en ventilatie
  • Verbeterde energie efficiëntie
  • Meer woonfomfort
  • Eenvoudig te bedienen
  • Standaard 10 jaar garantie.
  • Voorbereid op montage van raamdecoratie en zonwering door het Pick&Click!® systeem.
Daglicht is iets waar wij als mensen veel behoefte aan hebben. Daarnaast zorg je met een dakraam voor meer ventilatie en een aangenamer woonklimaat. Met uitzet tuimelramen of een balkonvenster creëert u ook nog eens extra ruimte.
Elektrisch bediende ramen hebben als extra voordeel dat deze nog eenvoudiger kunnen worden bediend. Deze geven nog meer comfort. Zorg tevens voor meer frisse lucht dankzij vooraf ingestelde ventilatieprogramma's. Risico op inregenen voorkomt u door gebruik te maken van de regensensor, deze sluit automatisch uw wamen.

Afmetingen en prijzen

Het gamma dakramen is ontzettend uitgebreid. Voor iedere situatie is er een passend raam te koop. Wil je weten wat het kleinste en goedkoopste dakraam is? Dakramen zjn al verkrijgbaar vanaf €183,- Of zoek je juist een groot dakraam? We vergelijken hieronder het goedkoopste, het kleinste en het grootste VELUX raam met elkaar:

Goedkoopste dakraam

Kleinste dakraam

Grootste dakraam

VELUX VLT 0000Z

VELUX GGL CK01

Velux GGL UK10

Goedkoopste dakraam Kleinste dakraam Grootste velux dakvenster
Goedkoopste uitzetraam met isolatieglas en geïntergreerd gootstuk. Bedoeld voor ongeïsoleerde en onverwarmde ruimten. De goedkoopste oplossing voor meer daglicht op een vliering. Het kleinste dakraam heeft een afmeting van 55cm breed en 69,8cm hoog. Een mooie oplossing voor als u beperkte ruimte heeft en toch voor meer daglicht en ventilatie wilt zorgen. Het grootste dakraam is de UK10 en heeft een breedte van maar liefst 134cm en een hoogte van 160cm. De maximale hoeveelheid daglicht en meeste ventilatie bereikt u met dit dakraam!
Koop  VLT 0000Z Koop GGL CK01 2070 Koop GGL UK10 3070

Velux dakvenster vervangen of opknappen?

Een VELUX dakraam heeft een hoge kwaliteit. Toch heeft ieder raam ook onderhoud nodig. Welke vergt het minste onderhoud? Dat zijn de kunststof dakramen. Wil je je raam renoveren? Met een onderhoudset voor kunststof of houten ramen is dit uitstekend zelf te doen. Oude dakramen kunnen worden vervangen door een nieuwe. Voordat je overgaat tot het vervangen kun je het beste nog overwegen het schilderen een optie is. Dit is een goedkopere oplossing. Een oud dakraam verwijderen en een nieuwe plaatsen is ook mogelijk. Als de codering van het raam gelijk is kun je het nieuwe raam meteen plaatsen. Is je raam al wat ouder? Dan is het vervangende dakraam vaak te monteren met een zogenaamd renovatiegootstuk. 

Is je ruit stuk? VELUX ruiten kunnen worden vervangen door een nieuwe. Je kunt er daabij ook voor kiezen om een andere glassoort te kiezen. Bijvoorbeeld een meer isolerende ruit of regengeluidreducerend glas.

Raamdecoratie

Een VELUX dakraam voorzien van raamdecoratie? Een praktische en stijlvolle aanvulling op uw ramen! Bij ons kunt u terecht voor:

  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Plissé gordijnen 
  • Jaloezieën

In veel kleuren en designs te koop. 

Heeft u nog vragen?

Alle VELUX producten zijn door ons te bestellen. Dat heeft voor u als voordeel dat deze snel thuisbezorgd kunnen worden.

Neemt u contact op met de klantenservice als het gaat om dakramen

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie