Toggle Nav

Velux dakkapel

Velux dakkapel serre slaapkamerWilt u meer ruimte en meer daglicht? Een VELUX dakkapel is een goede oplossing. Het aanvragen van een vergunning* voor het plaatsen is in de meeste gevallen niet nodig. Hierdoor bespaart u tijd en kosten. De buitenzijde van deze dakkapellen is onderhoudsarm.

De schuin geplaatste dakramen van deze dakkapel laten daglicht maximaal de kamer binnenkomen. Hierdoor profiteert u van meer 3x meer daglicht dan bij een traditionele dakkapel. Velux dakkapellen worden geleverd als compleet pakket met alle benodigdheden voor montage in 1 dag. Er zijn twee modellen verkrijgbaar: Velux dakkapel basis en Velux dakkapel serre. Wil je ze met elkaar vergelijken? Bekijk in de onderstaande tabel de verschillen.

Velux logo

       Dakkapel basis

          Dakkapel serre

T/m 31-3-2019 korting op raamdecoratie in combinatie met de VELUX Dakkapel!

Bekijk
de actie

Velux dakkapel basis Velux dakkapel serre

Voordelig alternatief voor traditionele dakkapel. 

  • Meer daglicht
  • Meer ruimte.

Zelfs te plaatsen aan voorzijde woning of 2e dakkapel op 2e verdieping. 

  • 3x meer daglicht!
  • Meer ruimte.
Prijzen


Vanaf €1.039 inclusief btw

Vanaf €2.269 inclusief btw

Mogelijke
combinaties

Single (1 dakraam)
Duo (2 dakramen)
Triple (3 dakramen)

Duo (4 dakramen)
Tripple (6 dakramen)

Minimale breedte uitsparing 262cm 248cm
Minimale hoogte uitsparing 161cm 267cm
Maximale hoogte uitsparing 246cm 267cm
Dakhelling 10-75 graden 35-70 graden
Buitenzijde onderhoudsarm Ja Ja
Binnenzijde onderhoudsarm Optioneel Optioneel
Geschikt voor uitzettuimelvensters Ja Ja
(uitsluitend onderste ramen)
Elektrische bediening mogelijk Ja Ja
Raamdecoratie
mogelijk
Ja Ja
Zonwering mogelijk Ja Ja
Rolluiken mogelijk Nee Ja

Meer daglicht en ruimte

Velux dakkapel basis kinderkamerDe volledig geïsoleerde opstand van de VELUX dakkapel zet originele VELUX dakramen 10° steiler in het dak. Het effect is aanzienlijk meer daglicht en ruimte, met alle voordelen van een dakraam. De dakkapel basis is verkrijgbaar in single, duo en tripple uitvoering. Wat zijn de verschillen? De VELUX single is uitgevoerd met 1 dakraam, de duo met 2 dakvensters en de Velux tripple dakkapellen zijn zelfs voorzien van 3 velux dakramen!

De velux dakkapel serre is verkrijgbaar met 2 of drie Velux ramen. Met deze Tot wel drie keer meer daglicht en extra loopruimte maken op zolder. Verbouw uw zolder tot een ware droomruimte!  Dit is hét alternatief voor een traditionele dak kapel. Een dakserre met veel glas en uitzicht is een unieke oplossing voor uw slaapkamer, kinderkamer of zolderkamer. Vergelijk het met een gewone serre (op de begane grond) waarbij u geniet van grote ramen en veel daglicht. In werkruimtes zoals een kunst atelier is een Velux dakserre een fraaie oplossing. De grootste vergunningsvrije dakkapel is 248cm breed.

(Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens.)

Vergunningsvrije dakkapel

Vergunningen kosten tijd en geld. Het laten plaatsen van een dakkapel kan daardoor een langdurig en kostbaar traject zijn. Omdat de rand (de opstand) van een VELUX dakkapel nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak steekt, vervallen de specifieke vergunningseisen voor een dakkapel! Hierdoor is een VELUX dakkapel zelfs als tweede dakkapel of aan de voorzijde van de woning te plaatsen. Bovendien bespaart u tot € 600,- aan kosten voor een vergunningsaanvraag.

* Controleer altijd via www.omgevingsloket.nl of er aanvullende vergunningseisen gelden in uw situatie.

Montage

Iedere VELUX dakkapel wordt geleverd als compleet pakket met alles wat u nodig geeft voor met monteren. Montage op locatie binnen 1 dag is mogelijk. Er geen voorbereiding nodig, u hoeft geen kraan te (laten) huren. De opbouw van de dakkapel is vooraf compleet geïsoleerd. De afwerking van deze dakapellen zijn gebaseerd op het vertrouwde VELUX gootstukkensysteem, waardoor correcte en duurzame aansluiting met uw dak een zekerheid is. Alle onderdelen passen perfect in elkaar. 

Elektrische bediening

Heb jij weleens een dakkapel gezien met elektrisch bedienbare ramen? Met een Velux dakkapel is dit mogelijk! Zo bieden deze dakkapellen veel comfort. Zorgt voor extra ventilatie door je ramen automatisch te openen. Als het gaat regenen sluit je de ramen eenvoudig. Ook je raamdecoratie en rolluiken kun je met afstandsbediening aansturen. Heb je een Velux Active® home automation? Dan kun je zelfs met je smartphone of tablet je dakkapel bedienen. "Hé Siri, open dakkapel ramen" :-)

Raamdecoratie en zonwering

Een Velux dakkapel is voorzien van tuimelvensters en/of uitzettuimelvensters. Dit zijn standaard VELUX dakramen. Het voordeel hiervan is dat deze ramen eenvoudig kunnen worden voorzien van raamdecoratie en zonwering

Brochure dakkapellen

Wil je meer weten over deze mooie aantrekkelijk geprijsde dakkapel?

Download de brochure

Neem ook contact met ons op of bel tijdens kantooruren met 088 597 0000 als je vragen hebt over de over de velux dakkapel.

Klantbeoordeling 9.2
34 beoordelingen