Toggle Nav

VELUX Cabrio balkonvenster

VELUX Cabrio balkonvenster single uitvoering

Wilt u veel daglicht, frisse lucht en uitzicht creëren? Met het VELUX CABRIO balkonvenster maakt u in iedere ruimte een uniek balkon (onder het schuine dak). U geniet van daglicht en een prachtig uitzicht. Het raam opent naar buiten waardoor u extra ruimte heeft. De geïntegreerde balustrade opent automatisch! Het GDL venster is een uniek dakraam waarmee u beschikt over een veilig inpandig balkon! Lees de informatie en koop hem vanaf ca. €2.400 inclusief btw

Afmeting en prijzen

Wat zijn de afmetingen? Het balkonvenster PK19 heeft een afmeting van 94x252cm. De Cabrio SK19 heeft een afmeting van 114x252cm. 

Het VELUX Cabrio® venster is te bestellen as enkele versie (single). De gootstukken kunt u apart bestellen. Er is ook een compleet pakket inclusief installatieproducten te koop. CABRIO® balkonvensters worden in dat geval geleverd inclusief EDW gootstukken, BFX waterkerend manchet en BBX. De CABRIO duo is 1 pakket met twee balkonvensters. Daarnaast 'tripple;  uitvoering verkrijgbaar. Hierbij worden drie CABRIO® balkonvensters naast elkaar gemonteerd. Ook verkrijgbaar als ‘combi’, waarbij het CABRIO® balkonvenster wordt gecombineerd met een uitzettuimelvenster en een vast combinatieelement.

Bestelcode  Omschrijving Advies prijs
Velux*
GDL PK19 2066 1x Cabrio® balkonvenster, exclusief gootstukken €2.938
GDL SK19 2066 1x Cabrio® balkonvenster, exclusief gootstukken €3.138
EDW PK19 0000  Gootstuk voor PK19 venster. €197
EDW SK19 0000 Gootstuk voor SK19 venster. €217
GDL PK19 SKOW211 2x Cabrio® balkonvenster, compleet pakket*  €6.956
GDL SK19 SKOW211 2x Cabrio® balkonvenster, compleet pakket* €7.396
GDL PK19 SKOW223 Cabrio® balkonvenster met GPL/GIL, compleet pakket €6.234
GDL SK19 SKOW223 Cabrio® balkonvenster met GPL/GIL compleet pakket €6.627

* Bruto adviesprijs 2018, prijswijzigingen onder voorbehoud.

Handleiding en brochure

Download de brochure

Montage handleiding

Vergeleken met de kosten voor een dakkapel is een balkonvenster een goedkopere oplossing. Het verschil met dakkapellen is natuurlijk wel dat de extra ruimte onder het schuine dak permanent is. Velux heeft trouwens ook de Velux dakkapel. Dit is een goedkope dakkapel waarvoor je in de meeste gevallen geen vergunning hoeft aan te vragen.

Bediening

VELUX logoEen balkonvenster is binnen enkele seconden te openen. Een VELUX CABRIO® balkonvenster bestaat uit een uitzetbaar bovenraam met uitzetbaar balkonelement. De bovenkant van het raam is te bedienen zoals een normaal VELUX dakraam. Het bovenste dakvenster kan traploos geopend worden tot 45 ° t.o.v. de dakhellingshoek. Het onderste dakvenster wordt m.b.v. twee hendels geopend/gesloten. Tijdens het openen van het onderraam vouwt de balustrade automatisch open. Dit zorgt voor extra veiligheid. Het geopende CABRIO raam is een glazen balkon met een hekje aan de zijkant. Ventileer uw woning. Trek eenmalig aan de bedieningshandgreep en frisse gefilterde lucht stroomt naar binnen.

Beglazing en isolatie

Bespaar energie door te kiezen voor goed isolerende dakramen. Het VELUX GDL venster is voorzien van Triple beglazing. Dit is een isolerend raam met een Uw-waarde van 1,2 W/m2K. Triple glas is geschikt voor gebouwen waar extra hoge isolatiewaarden zijn vereist. De buitenruit van het cabriovenster is tevens voorzien van easy-to-clean- en antidauwcoating. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een uitmuntende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking.  VELUX ThermoTechnology™ garandeert u een uitmuntende energie-efficiëntie.

Raamdecoratie

Raamdecoratie voor het Cabrio balkonvenster is te bestellen. Gebruikt u hiervoor maatcoderingen PK10 of SK10 (afhankelijk van de maat van uw venster. Rolluiken of buitenzonweringen kunnen niet worden aangebracht op een Velux balkonvenster.

Vragen en advies

Heb je nog vragen? We geven je graag advies. Neem dan contact met ons op. Voor al je vragen over dakramen en het Velux Cabrio balkonvenster.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie